image

Fase 2a

Dirkzwager fase 2A kenmerkt zich door een zeer grote variëteit in woningtypes. Niet alleen de succesvol gebleken types van fase 1 komen terug, maar ook nog een legio aan andere woningtypes. We hebben deze fase daarom gesplitst in 2 deelfases: 24 appartementen en 27 eengezinswoningen.

Het appartementencomplex aan het Doeleplein/de Schie, op een van de beste locaties in het plangebied, bestaat uit 24 ruime appartementen. Oppervlaktes tussen de 90 en maar liefst 150m2!

De 27 grondgebonden woningen bestaan uit:
- Hofwoningen met een oppervlakte tussen de 80 en 90m2
- Pleinwoningen met een oppervlakte van ca. 110m2
- Herenhuizen a la fase 1 met een oppervlakte tussen de 120 en 200m2
- Special met 2 lagen, een ruim dakterras en maar liefst ca.180m2 woonoppervlakte

In fase 2 komen daarnaast maar liefst 2 gloednieuwe, groene, sfeervolle pleinen waar de woningen omheen komen te liggen!

Foto

Fase 3

Dirkzwager fase 3 is de laatste fase van het plangebied en hier worden een aantal hele bijzondere, en weer geheel andere woningtypes dan in fase 1 en 2 gerealiseerd. Zo komt er een kleinschalig appartementencomplex met 11 appartementen. Gelegen aan een geheel nieuw groen plein én naast het prachtige kleinschalige boetiekhotel die in het naastgelegen monument wordt gerealiseerd.

Daarnaast komen er 12 kadewoningen: ruime herenhuizen met een terras boven het water! Een unieke kans voor de waterliefhebber, want je mag hier zelfs je eigen bootje aanmeren.

Tot slot komen er 19 bijzondere herenhuizen. Deze liggen aan het nieuwe plein, kenmerken zich door hun achtertuin op de 1e verdieping én de gelegenheid om je auto op de begane grond te parkeren. Hierdoor altijd parkeergelegenheid voor de achterdeur én een eigen tuin. Deze woningen variëren in oppervlakte tussen de 110 en 175m2, dus voor ieder wat wils!

Interesse?

Fase 2A juni 2023 in verkoop!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
OF BEL OOMS MAKELAARS OP 010 273 01 02.

Aanmelden nieuwsbrief