image

SCHIEDAM, OORDELEN MAG
ALS JE ER GEWEEST BENT.

Goede kans dat je Schiedam al kent of er zelfs al woont. Dan hoeven we jou niet te vertellen hoe bijzonder de stad is. Mensen die er hun hele leven al wonen, bestempelen de historische binnenstad als de mooiste van de regio. Eens? We laten het oordeel aan jou.

En mocht je Schiedam nog niet zo goed kennen, dan vind je het vast interessant om wat meer te weten te komen. Ga je mee? We nemen je mee door de Hoogstraat, waar vooral lokale ondernemers zitten. Winkels en horeca wisselen elkaar af. Maar je kunt er ook naar de kapper of wat gezond voer halen bij een biowinkel. En weet je wat fijn is, vanaf Dirkzwager loop je er zo naartoe.

Wat wij zelf heel tof vinden, is de Lange Haven. Daar vind je 1714 bijvoorbeeld. Prima plek voor hap en sap in de zon op het terras voor de deur. Even verderop zit de Bonte Koe Chocolade. Daar moet je geweest zijn als je van ‘puur’ houdt. In de drie eeuwen oude distilleerderij ruik je nu cacaogeuren in plaats van jeneverdampen. Ook leuk is de Grote Markt met allemaal horeca. Natuurlijk met terras. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Schiedam heeft het! Niet voor niets trekken steeds meer mensen uit Rotterdam en omgeving hier naartoe. Volg jij?

Bekijk locatie in Google maps
Foto
Foto

EVEN BUITENSPELEN

Even aan het stadse leven ontsnappen? Ook dat kan! In je eigen tuin natuurlijk. En met de Broekpolder om de hoek verbreed je gemakkelijk je horizon. Je kunt er fantastisch wandelen, fietsen, rennen, mountainbiken, skaten en schaatsen in de winter. Het Klauterwoud is trouwens een aanrader als je avontuurlijke kinderen hebt. Wist je al dat het oudste Stadspark van Nederland op zo’n 13 minuten loopafstand ligt van Dirkzwager?

Foto

Interesse?

Fase 2A september 2023 in verkoop!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
OF BEL OOMS MAKELAARS OP 010 273 01 02.

Aanmelden nieuwsbrief