DIRKZWAGER, hIER GAAN WE WONEN.

Fase 2A juni 2023 in verkoop,
schrijf je in!

inschrijven
Foto

mix aan woningen.
mix aan mensen.

Dirkzwager gaan we in fasen verkopen. Fase 1 is volledig uitverkocht, maar binnenkort gaan we in verkoop met de nieuwe fase. Dirkzwager Fase 2 kenmerkt zich door een zeer grote variëteit in woningtypes. Niet alleen de succesvol gebleken types van Fase 1 komen terug, maar ook nog een legio aan andere woningtypes.

Bekijk woningaanbod

SChiedam, Oordelen
mag als je er geweest bent.

Goede kans dat je Schiedam al kent of er zelfs al woont. Dan hoeven we jou niet te vertellen hoe bijzonder de stad is. Mensen die er hun hele leven al wonen, bestempelen de historische binnenstad als de mooiste van de regio. Eens? We laten het oordeel aan jou. En mocht je Schiedam nog niet zo goed kennen, dan vind je het vast interessant om wat meer te weten te komen. Ga je mee?

Bekijk locatie
Foto
Foto

Zullen we even langs de pleinen dwalen?

Dwaal door smalle straten en steegjes. Voor je het weet bevind je je op één van de 5 pleinen van Dirkzwager. Allemaal met een ander karakter of functie en toch hebben ze één ding gemeen. De grote boom die er straks staat. Elk jaar wordt de boom groter, dikker, ouder en karaktervoller. Met dit gebaar verwijzen we naar karakteristieke pleinen in de binnenstad zoals de Grote Markt en het Lindenhof. En weet je wat leuke is: het groen op de pleinen beleef je door slimme zichtlijnen in elke straat. Dwaal je mee door Dirkzwager van plein naar plein?

Lees meer

sterk spul.

De geur van jeneverstokerijen is verdwenen en ook van beschonken arbeiders is geen spoor meer te bekennen. Wel zie je gebouwen die herinneren aan vroeger. En straks… dan knipoogt de architectuur van de nieuwbouw naar de rijke historie. Net als gin laten oud en nieuw zich perfect mixen.

lees meer
Foto

Interesse?

Fase 2A juni 2023 in verkoop!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
OF BEL OOMS MAKELAARS OP 010 273 01 02.

Aanmelden nieuwsbrief